Alla inlägg under maj 2010

Av johanna widén - 15 maj 2010 11:46

har fått e bra start på min Lördag. Har nyss kommit hem från ett Bodypump pass. Nu blir det till att börja packa för att åka till oslo i eftermiddag. är supertaggad trotts det pissiga vädret.


  

Av johanna widén - 15 maj 2010 01:37

nyss hemkommen från lidköping! jag Jessica och kristoffer var och hälsade på några vänner till Jessica. det blev grillning och tjöt. Tack för en trevlig kväll!!!

Nu ska jag hoppa i sängen.

Av johanna widén - 14 maj 2010 18:47

Denna bilden fick jag av Magnus. Just nu är han och viktor framme i Varberg. Denna vagnen har dom byggt och ska ha ölen i imorgon på 20 km hoffman.


Har inte fått en bild på hur den ser ut när dom målat den. Det blev tydligen guld och silver spray. Så fälgarna ser lite snyggare ut än på bilden.

Av johanna widén - 14 maj 2010 18:33


Idag började jag med att fixa Alkohol inför helgen. Jag har inte sagt det men i helgen blir det ändrade planer. Jag skulle varit hemma och festat imorgon men nu blir det Oslo imorgon istället. jag var även uppe tidigt imorse. Jag var på kontoret och lämnade in en ledighetslapp redan kl åtta. Så en timme senare var det fixat att jag fick ledigt halva mitt pass på Måndag. Så imorgon åker jag, cissi och erika till Oslo och kommer hem igen på Måndag kväll. Det är ju 17 maj i helgen så det blir nog livat.


jag har varit och klippt gräset hos mamma och rallat lite ved.


          Mitt gamla däck:

Jag cyklade hem till pappa för att kolla in köket. Det börjar arta sig nu. Men när jag skulle cykla hem så var luften ur däcket igen. jag fick den igår och det har redan blivit hål på en dag. Men det är inte konstigt om man kolla på däcket. Det finns inget kvar av spåren på däcken.

Mitt nya däck:


Jag åkte ner och köpte ett nytt däck för att slippa få fler punkteringar var och varannan dag. men inte nog med det när jag och pappa hade satt på däcket så gick luften ur igen. Då hade vi råkat göra ett hål när vi satte på det nya däcket. Det va inte det lättaste att få på det iom att det var helt nytt. Men nu är jag hemma och ingen punktering ännu.


jag tittade även förbi Jessica på vägen hem och tjötade lite.

Av johanna widén - 13 maj 2010 20:04


  

Linnea testar sin nya racerbil...

 


    

Linneas fadrar och föräldrar.


Av johanna widén - 13 maj 2010 19:54

För någon timme sen kom vi hem från att ha varit på lite festligheter i Trollhättan för Linnea. Sven-olof och Anna blev nöjda över presenten så det var lyckat. jag har nyss kommit hem från en powerwalk på 6 km. Den sista km blev det att jogga.

Det känns så bra att ha kommit igång med träningen även om jag är lite små förkyld, men än så länge har jag inte blivit värre. Om jag inte hinner med att träna så får jag apstinens. så nu är jag verkligen igång igen:) 

  

Av johanna widén - 13 maj 2010 11:24

Idag håller vi på att tvätta för fullt. Massor av tvätt då vi tvättar alla träningskläder och arbetskläder mm.  



 Men kl 14.00 bär det av till Trollhättan för namngivardag för lilla Linnea. Våran present blir en tavla på Linnea här ser ni orginalet.

  


  

  

Av johanna widén - 12 maj 2010 16:46

Idag blev det en frukostfika med Carro innan jag skulle på assistentmöte och sedan Apt möte (arbetsplatsträffsmöte). Nu är jag hemma och Ska dra mig till Martina och tjöta med henne och Carro en sväng innan det blir

spinning+Core med Frida.

Ovido - Quiz & Flashcards