Alla inlägg den 26 maj 2010

Av johanna widén - 26 maj 2010 18:52

Nu är Mammas födelsedagspresent fixad, jag kan inte säga vad det är men hoppas hon kommer bli nöjd.


Jag har även införskaffat mig en ny cykelpump för än en gång hade luften gått ur. Men vi misstänker att det är ventilen som läcker så jag byte ut den till en ny, så nu hoppas jag på en fungerande cykel.

Av johanna widén - 26 maj 2010 18:44

Efter tandläkaren blev det ett pass på gymmet. Det blev lite cardio+styrka... 

 

 

 

Sen så har jag och Magnus storstädat här hemma hela dagen. Det behövdes verkligen. Önskar jag kunde tycka det är lika kul att städa som tjejen på bilden.

Vi har även hunnit med att tvätta.




 

 

 

 

 

++

Av johanna widén - 26 maj 2010 18:31

Dagen började med att jag slutade jobbet och cyklade direkt till tandläkaren. Där pillade dom i tandköttet och det är inte det trevligaste och tog lite bilder. Det visade sig att jag har hål i min ena visdomstand som jag har haft så svårt att komma åt och borsta. Den har även krånglat så kinden har svulnat upp, så det var nästan väntat att det skulle vara hål i den tanden. 

Jag tycker verkligen inte tycker om sprutor och sånt. Så jag frågade om det inte gick å fylla i tanden istället. Tandläkaren sa att det gick men iom att dne var såpass klämd så var det inte att föredra. Så efter att ha varit lite blödig hos tandläkaren så är det bestämt. Jag ville ha en tid så fort som möjligt så på Fredag åker tanden ut.


Har inte bestämt mig ännu om jag vill ha lugnande. Jag har ju klarat det utan innan så då borde jag klara det denna gången också.  Min senaste upplevelse av att dra ut tänder var inte rolig men hon sa att rötterna såg fina ut denna gången så jag ska nog försöka utan.



Ovido - Quiz & Flashcards